Széchenyi 2020

Folyókák teraszokhoz

folyókaFilcoten folyókával a teraszok vízelvezetése esztétikus és hatékony egyszerre. Ismerje meg a Filcoten termékcsaládokat és használjon korszerű folyókát!

A teraszokról lefolyó víz elvezetéséről ugyanúgy gondoskodni kell, mint az udvar vagy a kert esetében. Mivel ez a terület is szem előtt van, az is számít, hogyan néz ki a vízelvezetés. A Filcoten folyókák több termékcsaládon belül képviselik a sokoldalúságot. A BG-FA, a BG-Terasz vagy a Flex-TM folyókák mindegyike több szintes vízelvezetést tud megvalósítani, kiváló teherbíró képességgel rendelkezik és nem utolsósorban mutatós is. Műszaki és esztétikai szempontból is kiváló termékekről van szó. Nincs pangó víz vagy csordogáló esővíz, ha Filcoten vízelvezetéssel tervez a teraszra!

A vízelvezetéshez a Filcoten nagyszerű termékeit ajánljuk, akár felújít, akár építkezik. Keressen minket bizalommal, ha a vonalmenti vízelvezetéshez szüksége van olyan termékekre, amikben hosszú távon is meg tud bízni! A honlapunkon részletes leírást talál az elérhető folyókákról.

Utoljára frissítve:2022. november 02., szerda 12:16
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3