Széchenyi 2020

Betoncső és más elemek közműépítéshez

Elektrofúziós idomA közműépítés egyik fő alapanyaga a beton. A betoncső, akna vagy támfal szintén szükséges az idomok és csövek válogatott készletébe.

A föld alatt futó csatornák, csőrendszerek feladata, hogy a szennyvizet elvezessék, az ivóvíz vagy a gáz lakossági ellátását biztosítsák. A közműépítésben nincs helye silány termékeknek, mindent évtizedekre terveznek és az elemeket is ennek megfelelő minőségben szerzik be. 

Elektrofúziós idomot vagy betoncsövet is úgy válasszon, hogy alapanyagában és gyártási technológia szempontjából is eleget tudjon tenni a legmagasabb követelményeknek! Ez azt jelenti, hogy minden elem legyen ellenálló a környezeti hatásokkal, kémiai anyagokkal szemben és az idő múlása se ártson az állapotának.

A betontermékek és a modern polietilénből gyártott idomok is megtalálhatóak a cégünk által forgalmazott termékek választékában. Gáz vagy víz csatornarendszerek és csőrendszerek kiépítéséhez mindent megtalál egy helyen, ha tőlünk vásárol. Kérjen tájékoztatást kollégáinktól az elérhetőségeinken!

Utoljára frissítve:2022. november 02., szerda 12:20
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3